Ansigtsbehandling Hyaluronic

 
Hyaluronic Ansigtsbehandling er basseret på 3 typer hyaloronsyre, i 3 forskellige molekylærvægt. Disse Hyaloronsyre er i stand til at penetrere, dybt ned i huden, og er derfor meget fugtgivende, idet huden bliver mættet i de forskellige hudlag. Samtidigt er Oligopeptide og hyaloron rynkefylder, en hovedingrediens i denne behandling. Disse Botox lignende virkestoffer har en stærk antiage effekt, som giver et øjeblikligt & forbyggende resultet. Behandlingen efterlader huden elastisk, strålende & med en mere ens artet teint, pga. den lysende egenskabenskab viatmin-c besidder.
 
Behandlingen starter med en behaglig afrensning af ansigtet & decólte. hvorefter huden få tilført en mekanisk tør peeling, som fjerner alle de dødehudceller, så de efterfølgende produkter kan penetrerer  dybt ned i huden. Ansigtet bliver massageret ind i Hyaluronic Beauty Elixir, med fokus på at mætte evt. Aldres linjer & rynker, da elixiren virker som en Wrinkle-Filler’. Ansigtet & decólte bliver massageret ind i Hyaluronic Face Firming Cream, inden der bliver påført en velduftende Peel off maske, som er fyldt med antioxidanter.
Behandlingen afsluttes med serum, øjengel & afsluttende creme.
 
Anbefaling af tilkøb.
Dybderens ved hudorme.
Ultrasonic apparat til en mere effektiv afrensning af huden, samt en dybere penetrering af de aktive produkter.

For bedste langvarige resultat, anbefales et kur forløb af 6 behandlinger. Fordelt på enten 2 ugentlige behandlinger over 3 uger, eller 1 ugentlig behandling i 6 uger.
Og hjemmepleje produkter fra Hyaluronic serien, da vi sammen skaber de bedste resultater.
 
Ansigtsbehandling Hyaluronic
Pris  kr. 650,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Fix Mit Fjæs

Telefon 60771729

E-mail fixmitfjaes@outlook.dk

Valby Langgade 93

2500 Valby


CVR-nummer 39792737INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    Efter aftale

Torsdag   Efter aftale

Fredag     Efter aftale

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Efter aftale


Copyright © 2020 Fix Mit Fjæs

Design og udvikling Acaao