Feelin' Myself Summer 2019

Du får en lækker afrensnings af dit smukke fjæs, med produkter som er udvalgt efter din hudtype. Dertil får du en en afslappende ansigts massage i en frugtsyre Peeling, mens dit fjæs bliver dampet.
 

Dybderens til dine HUDORME

Derefter endnu en Peeling  ved hjælp af diamantslibning. Dit fjæs bliver druknet i serum ved en lækker ansigts massage, så huden bliver godt mættet.  Du får en lækker maske, som er tilpasset til din hudtype. Behandlingen afsluttes med endnu mere serum og en lækker creme. 

Diamantslibning er en effektiv og intensiv mekanisk peeling af huden. Diamantslibning kaldes også for microdermabrasion og behandlingen hører under mild hudslibning. 

Behandlingen er til dig som har en træt hud, uren hud som ikke er i udbrud eller en hud hvor alderstegnene er begyndt at komme frem eller er kommet

Ved hjælp af diamantslibning fjernes det øverste døde lag på huden, så de efterfølgende nærende produkter trænger længere ind i huden. Ved at blodomløbet stimuleres, sættes der gang i hudens egne processer og derved boostes hudens natulige volume og elasticitet. På grund af, at blodomløbet stimuleres, optimeres hudens optagelse af næringsstoffer.
Pris  kr. 650,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Fix Mit Fjæs

Telefon 60771729

E-mail fixmitfjaes@outlook.dk

Valby Langgade 93

2500 Valby


CVR-nummer 39792737INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    Efter aftale

Torsdag   Efter aftale

Fredag     Efter aftale

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Efter aftale


Copyright © 2020 Fix Mit Fjæs

Design og udvikling Acaao