Luminance Ansigtsbehandling.

 En nyere luksuriøs antiaging, lysende ansigtsbehandling med perler, diamanter, kraftige antioxidanter, oligopeptider & vitaminer. Perleekstrakten er en kraftig antiage ingrediens, som arbejder på at mindske fine linier og rynker. Derudover har den en lysende effekt på pigmentpletter. Produkterne er baseret på førsteklasses udtræk af ferskvandsperler som indeholder en hær af essentielle aminosyrer, mineraler og proteiner. De indeholder et silkeekstrakt der aktivt fugter og blødgør huden, og derfor mindsker fine linjer. Denne behandling mætter huden og giver den en silkeblød overflade.
Behandlingen starter med en behaglig afrensning af ansigtet & decólte. hvorefter huden få tilført en mekanisk tør peeling, som fjerner alle de dødehudceller, så de efterfølgende produkter kan penetrerer  dybt ned i huden. Ansigtet bliver massageret ind i Luminance Pearl Face Serum, som har en lysnede antiage effekt. Derefter bliver ansigtet & decólte bliver massageret ind i Luminance Pearl Face Creame. Hvorefter Luminance Face Gel Maske massageres ind i huden, Dertil bliver den unikke Luminance Peel Off maske bliver påført huden, denne maskes hovedingrediens er Diamant & Perle pulver. Masken stivner efter på førelsen, og får en silikoneagtig konsistens. Behandlingen afsluttes med serum, øjengel & afsluttende creme.

Anbefaling af tilkøb.
Dybderens ved hudorme.
Ultrasonic apparat til en mere effektiv afrensning af huden, samt en dybere penetrering af de aktive produkter.
 
For bedste langvarige resultat, anbefales et kur forløb af 6 behandlinger. Fordelt på enten 2 ugentlige behandlinger over 3 uger. Og hjemmepleje produkter fra Luminance Pearl serien, da vi sammen skaber de bedste resultater.
Pris  kr. 650,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Fix Mit Fjæs

Telefon 60771729

E-mail fixmitfjaes@outlook.dk

Valby Langgade 93

2500 Valby


CVR-nummer 39792737INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    Efter aftale

Torsdag   Efter aftale

Fredag     Efter aftale

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Efter aftale


Copyright © 2020 Fix Mit Fjæs

Design og udvikling Acaao