Red Vine Ansigtsbehandling.

En behandling baseret på rødvinblad-ekstrakt og andre naturlige antioxidanter. De specielle PCO molekyler, som er udvundet fra vindrue frøer, er særlige forbyggende mod nedbrydelsen af collagen & elastin i huden, dette giver den stærke antiagig virkning. Behandlingen er  også fugtgivende og revitaliserende, den efterlader huden en frisk, gennem fugtet og strålende.  
Behandlingen starter med en behaglig afrensning af ansigtet & decólte. hvorefter huden få tilført en enzym peeling, som fjerner alle de dødehudceller, så de efterfølgende produkter kan penetrerer  dybt ned i huden. Ansigtet bliver massageret ind i Red Vine Face Serum, som har en antiage effekt, pga PCO molekylerne fra vindruekerne ekstrakten. Derefter bliver ansigtet & decólte bliver massageret ind i Red Vine Face Mask, som er rig på aktive ingredienser & antioxidanter. Oven på denne maske, kommes en Termo maske, som er en selvopvarmende maske, som størkner & hård som gips. Denne maske optimerer indslusning af de andre produkters aktive ingredienser.   
Behandlingen afsluttes med serum, øjengel & afsluttende creme.
 
Anbefaling af tilkøb.
Dybderens ved hudorme.
Ultrasonic apparat til en mere effektiv afrensning af huden, samt en dybere penetrering af de aktive produkter.
 
For bedste langvarige resultat, anbefales et kur forløb af 6 behandlinger. Fordelt på enten 2 ugentlige behandlinger over 3 uger. Og følgende hjemmepleje produkter fra Yellow Rose, da vi sammen skaber de bedste resultater.
 
Yellow Rose Red Vine Serum
Yellow Rose Red Vine Gel
Yellow Rose Red Vine Mask
Yellow Rose Crème Hydronutritive
Red Vine Ansigtsbehandling.
Pris  kr. 750,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Fix Mit Fjæs

Telefon 60771729

E-mail fixmitfjaes@outlook.dk

Valby Langgade 93

2500 Valby


CVR-nummer 39792737INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    Efter aftale

Torsdag   Efter aftale

Fredag     Efter aftale

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Efter aftale


Copyright © 2020 Fix Mit Fjæs

Design og udvikling Acaao