SkinPen

SkinPen er en meget effektiv behandling, til regenerering af huden. Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabeligt dokumenterede metode, der kaldes CIT ”Collagen Induction Therapy”. På dansk kollagen-stimulerende behandling. Metoden virker ved, at man ved hjælp af små nåle laver mange tusinde mikro-penetreringer i underhuden. De mikroskopiske ”punkteringer” af huden bryder kapillærerne lige under hudens overflade, og skaber dermed ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og collagen.
 
Når mikro-penetrering sker i huden, stimuleres og igangsættes hudens egen reparations- og genopbygningsproces, og der skabes nyt kollagent væv, denne proces tager ca. 4 uger. 
 
De mange mikro-penetreringer af huden laver tusindvis af ”kanaler” ned i underhuden. Disse ”kanaler” gør, at de aktive ingredienser trænger ned i underhuden op til 400 gange mere effektivt end ved almindelig påsmøring på huden. Derfor påføres en specielt udvalgt Mesocoktails fra Yellow Rose, inden start af behandlingen, og under behandlingen. Disse Mesocoktails er kompakte på aktive ingredienser.
 
SkinPen bruges til følgende:

Hudforyngelse

Rynkebehandling

Strækmærker

Solskadet hud

Acne-ar

Store porer

Ujævn pigmentering

Operationsar

Sådan foregår SkinPen-behandlingen. 
Din hud bliver grundigt afrenset med en frugtsyre 10% og desinficeret. Herefter vil det serum, der passer til dig, blive påført.   Selve behandlingen med nålene varer 10-15 minutter. Ansigtet får påsmurt Mask Azulene som er rig på A-vitamin - strygejerns-vitaminet. A-vitamin sætter nemlig gang i produktionen af nye hudceller og øger mængden af kollagen under huden, så huden ser mere udglattet og fugtmættet ud. Behandlingen afsluttes med afvask af masken & huden smørres ind i Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF 50

 Hvis du har fået lavet behandlingen for at afhjælpe pigmentforandring & misfarvninger af huden, anbefales det at tilkøbe Whitning Peel Off maske, for at forstærke virkning af den lysnede effekt.
 
Huden er ekstra krævende, efter en Skin Pen behandling, da man bryder hudens fugtbarrierer, derfor er det vigtigt, at bruge en ampul kur, serums & fugtgivende masker, som en intensiv efterbehandling, for at skabe det bedste efterresultat. Dertil skabe det bedste langvarige resultat ved, gentagende behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.
SkinPen
Pris  kr. 1199,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Fix Mit Fjæs

Telefon 60771729

E-mail fixmitfjaes@outlook.dk

Valby Langgade 93

2500 Valby


CVR-nummer 39792737INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    Efter aftale

Torsdag   Efter aftale

Fredag     Efter aftale

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Efter aftale


Copyright © 2020 Fix Mit Fjæs

Design og udvikling Acaao