Whitning Ansigtsbehandling.

 Ansigtbehandlingen som, modarbejder Hyperpigmentation & ujævn hudtoner. ved hjælp af blandt andet Kojic syre, som hæmmer og forhindrer dannelsen af tyrosin, som er en aminosyre, der er behov for til at producere melanin. Samtidigt tilføre Hyaluronsyren huden en masse fugt. Huden efterladers glansfuld, gennemfugtet & med en mere ensartet teint.
 
Behandlingen starter med en behaglig afrensning af ansigtet. Hvorefter huden få påsmurt Frugtsyre 10 %, som peeling. Frugtsyren fjerner alle de dødehudceller, så de efterfølgende produkter kan penetrerer dybt ned i huden. Ansigtet bliver massageret i en ampoul fyldt med liposomer & Dark Spot Fader serum, som hjælper med at gøre hudens toner mere ensartet. Derefter får huden påført Whitning Peel Off maske, som er baseret på C-vitamin & bærekstrakter, masken er fyldt med antioxidanter & har en lysende effekt.
 
Anbefaling til tilkøb.
Massage af skuldre eller hovedbund.
Retning af bryn.
 
For bedste langvarige resultat, anbefales et kur forløb af 6-8 behandlinger. Fordelt på enten 2-3 ugentlige behandlinger over 3-4 uger. Og følgende hjemmepleje produkter fra Yellow Rose, da vi sammen skaber de bedste resultater.

Yellow Rose Dark Spots Fader
Yellow Rose Fruit Acids Gel
Yellow Rose Cellular Sun Care Cream SPF 50+
 
Whitning Ansigtsbehandling.
Pris  kr. 600,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Fix Mit Fjæs

Telefon 60771729

E-mail fixmitfjaes@outlook.dk

Valby Langgade 93

2500 Valby


CVR-nummer 39792737INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   Efter aftale

Tirsdag     Efter aftale

Onsdag    Efter aftale

Torsdag   Efter aftale

Fredag     Efter aftale

Lørdag     Efter aftale

Søndag    Efter aftale


Copyright © 2020 Fix Mit Fjæs

Design og udvikling Acaao